Laba visiem. Esu Aurimas, gimiau ir augau Vilniuje, siuo metu gyvenama plota turiu Kaune, o realiai gyvenu ir dirbu Norvegijoje. Motociklai man nenaujove, taciau teko explotuot motociklus pirktus pagal kisene, o ne pagal nora
. Taciau siemet bvau labai geras vaikas ir man Kaledu senis leido pasidovanot, tai ko as labai senai norejau - AfricaTwin .
Apie motocikla kolkas nedaug ka galiu pasakyt, nes nusipirkes paskubom pralekiau net 5 metrus nuo iskrovimo vietos iki garazo vartu
. O siaip tai RD04 , 91m., parveztas is Italijos, Lietuvoje viena sezona pavazinetas.
Labai laukiu kada atvyks moto pas mane i Norvegija
. Tikiuosi pavyks jau ateinancia vasara pakeliaut bent po apylinkes, o gal ir prisijungt prie keliaujanciu tautieciu tolimesnei kelionei arba galesiu kazkuo padet keliaujantiems netoliese mano gyvenamos vietos. Siuo metu tobulinama sedyne, nes iskart pastebejau, kad man sedyne labai nepatogi, kazkokia issedeta, prie bako klyna spaudzianti
. Tikiuosi sausio antroi pusei galesiu daugiau paporint ir foto parodyt, o gal ir klausimais uzverst.