AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 22 Gru 2024, 07:53

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Aurimo Africa
StandartinėParašytas: 27 Gru 2011, 23:08 
Atsijungęs

Laba visiem. Esu Aurimas, gimiau ir augau Vilniuje, siuo metu gyvenama plota turiu Kaune, o realiai gyvenu ir dirbu Norvegijoje. Motociklai man nenaujove, taciau teko explotuot motociklus pirktus pagal kisene, o ne pagal nora :lol: . Taciau siemet bvau labai geras vaikas ir man Kaledu senis leido pasidovanot, tai ko as labai senai norejau - AfricaTwin .
Apie motocikla kolkas nedaug ka galiu pasakyt, nes nusipirkes paskubom pralekiau net 5 metrus nuo iskrovimo vietos iki garazo vartu :D . O siaip tai RD04 , 91m., parveztas is Italijos, Lietuvoje viena sezona pavazinetas.
Labai laukiu kada atvyks moto pas mane i Norvegija :roll: . Tikiuosi pavyks jau ateinancia vasara pakeliaut bent po apylinkes, o gal ir prisijungt prie keliaujanciu tautieciu tolimesnei kelionei arba galesiu kazkuo padet keliaujantiems netoliese mano gyvenamos vietos. Siuo metu tobulinama sedyne, nes iskart pastebejau, kad man sedyne labai nepatogi, kazkokia issedeta, prie bako klyna spaudzianti ;) . Tikiuosi sausio antroi pusei galesiu daugiau paporint ir foto parodyt, o gal ir klausimais uzverst.

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Re: Aurimo Africa
StandartinėParašytas: 28 Gru 2011, 02:18 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Sveikas prisisunges i Afrikieciu sekta... :D
Graziai atrodo Tavo Africa, manau, tikrai nebloga Kaledu dovana... :-)

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2011, 02:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Grazu man, kai prisistato nauji nariai kartu su savo mocais. Negerai, kad i Norway mocas tures iskeliauti. Velvilnius, pasilik Lietuvoje.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2011, 17:26 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Sveikas, geras pasirinkimas !

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2011, 20:08 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Grazios spalvos! Mocas is Italijos, reiskia ir rudziu nera?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 28 Gru 2011, 21:54 
Atsijungęs

Na Lietuvoje as kolkas negaliu pasilikt, o moca turet Lietuvoje ir paciam but Norvegijoje - nervai nelaikys :D .
Del rudziu nieko kolkas negaliu komentuot, bet per pirma apziurejima pries perkant rudziu nemaciau ;) . Pats turejau dzipuka atvaryta is Italu - rudziu nebuvo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 05 Vas 2012, 23:51 
Atsijungęs

Na po truputi remontuoju ir explotuoju savo arica. Buvo patobulinta sedyne - paaukstinta sedyne +4cm, pervilkta nauju dermantinu, aciu Stalinui. Veliau issiaiskinau su sio forumo pagalba, kad faros silpnai sviecia del lempuciu 35W, tad jau sumontuotos vokiskos RD07 faros, dekui Tomasn. Imontovau akumo krovimo davikli. Buvo problemu su akumo krovimu, ta prasme vaziuojant su sviesom krove apie 13,5 V, o kartais kritinedavo krovimas iki 11V. Krovimo reles jungtys tvarkingos, taciau sujungiau tiesiai tuos geltonus tris laidus, ismeciau po spidometru esancia raudona jungti, bet viena ryta starterio knopke spustelejus uzgeso viskas.. Pasirodo ant starterio solenoido esantis saugiklis issilyde. Saugiklis buvo 25A, vietoi reikiamo 30A. Kntaktai saugiklio apsioksidave buvo. Viska isvaliau, idejau nauja 30A saugikli ir.. vualia - krovimas 14V, nepriklausomai nuo ijungtu vartotoju, jokio sokinejimo krovimo rodykles. Siuo metu experimentuoju su priekiniu stiklu. Mano ugis beveik 2m, sedyne paaukstinta, tad pamaniau, kad nepades man joks tiuninginis nupirktas stiklas, reiks gamintis. Siuo metu uzdetas 50cm plastikas + 20 cm papildomas stiklas - puiku, pucia virs salmo. Beliko rast ir nusipirkt org.stikla ir gamint. Dar siandi issiaiskinau, kad benzo lkiekio lemputes/jutikliai neveikia :oops: - likus 2km iki namu...
Siandi lauke +3 ir sioks toks vejas, tad neiskenciau ir pasivazinejau po gretima sala.. Fantastiskai prasukau 60km ir supratau, kad gan pavojinga vaziuot esant 17 m/s vejui, labai blasko moca, sudetinga nulaikyt ji automobilio provezoje, nes tarp provezu ledas.

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 06 Vas 2012, 00:15 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

vaziavau kadais i Norvedija su KTM 640 Adventure (sausas svoris 158 kg). Tai kas liecia Africos stabilumas, esant soniniam vejui ar pasivijus koki miskovezi, nepalyginamai geresnis, nei KTM. Todel isivaizduoju, kas te pas jumi vejas turi buti, kad net Africa meto i sonus :shock:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 06 Vas 2012, 06:58 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Su veju teko pasikaut Norvegijos siaurej, labai neiprasta imt posuki vertikaliu neuzguldytu mocu :? Karta jamant eilini posuki soninis vejas buvo toks kad teko stipriai pristabdyt nes nesigavo uzguldyt atvirksciai i posukio isore, Jau nebekalbu apie soninio vejo raunama galva su enduro salmu, oi oi :? :)

del stiklo paaukstinimo tai gal pades mano experimentai :
http://www.enduroclub.lt/forum/viewtopi ... 799#p30799

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume