AfricaTwin.LT

Motociklų Honda XRV AfricaTwin (ir panašių) savininkų klubo forumas.
Dabar yra 23 Gru 2024, 04:30

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 335 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Afrikieciu susitikimas 2012.05.18-20d.
StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 01:05 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

vaitkuz rašė:
Gal su ta fura pirty iki Nidos..? :D

mintis gera...tiesiog superine.. :mrgreen:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 01:19 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Unfis rašė:
Is organizuojanciu gal galima gauti daugiau informacijos. Pirma kas per poilsio baze uzsakyta, kokios ten salygos. Iki kada galima registruotis? Kokia programa numatyta. Pasivazinejimai? Ar kiekvienas pats sau? Del ko klausiu. O del to, kad organizuojama keliu zmoniu ir informacijos gan mazai ir pvz as vaziuociau ten tik del pasibuvimo su atvykstanciais zmonemis, o paradai Palangoje nepykite man giliai px ir jei ten visas laikas bus sugaistas tokiems renginiams ir tik vakare susibegsime i kruva, tai mano sprendimas bus nevaziuoti. Taip, kad jei nesunku parasykite salygas, kas numatoma, iki kada registruotis ir jei nesunku kainas, nes tas irgi gana svarbu. Aciu

Oba. Pazistu gana gerai Unfi. Perskaiciau jo zinute ir susimasciau. Visi teiginiai ir klausimai jo yra visiskai teisingi. Visiskai teisingi jei jis butu tiesiog klientas, klientas kuris sumoka pinigus ir nori konkrecios pramogos uz savo babkes.
As renginuka suvokiu truputi kitaip. Imesiu truputi konkretikos. As asmeniskai busiu tiesiog elinis dalyvis ir visiskai neprisidesiu prie renginio organizavimo. Turiu nora nuvaziuoti i pajuri pasilabinti su kolegomis, palepinti save ir net padaryti sau pramoga. Aisku pilnai sumokesiu mokesti zinodamas , kad tai manes visiskai neiparegoja keltis su keltu ir vaziuoti i Nida ar kolona vaziuoti po Palanga, eiti i pirti ar valgyti vakariene, bet viso to visiskai netraktuoju, kad uz tai ir netureciau moketi. Uz bilieta sumoketi privalau, jei tik zadu vaziuoti i susitikima. Nuvazieves i vieta galiu daryti ka noriu, galiu vaziuoti i Nida, galiu ir nevaziuoti, galiu eiti i pirti, galiu ir neeiti i pirti. Galiu jei man ir keliems kolegoms saus i galva, tiesiog nuvaziuoti i Liepoja. Gal pasikartosiu, bet pranesiu, jog suvokiu save kaip laisva ir nepriklausoma suaugusi zmogu ir butent del to man patinka sudalyvauti ivairiuose renginiuose. Daug man teko festivalinti bunant su mocu ivairiuose vietuose ir kartais man nepavyksta paragauti visu patiekalu uz kuriuos bunu susimokejes, bet del to, nedarau tragedijos, tuo kartu mano tikslas buna tiesiog praleisti gerai laika o ne kuo daugiau gerumo gauti uz sumoketus pinigus. Ir kaip nebutu nuostabu, bet nei karto nenusivyles.
Mano galva organizatoriams tai yra didziulis galvos skausmas ir milziniska atsakomybe. O mums vartuotojams tai yra tik pramoga. Taip pinigai tai bus nemazi, bet braliukai pagalvokime del ko ir kam mes gyvemame.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 05:56 
Atsijungęs

As pilnai suprantu Rushana, bet jis visiskai kitaip suprato mane. Ty as nesu tas klientas kuris nori serviso( jei kas mane pazystate as galiu susimoketi uz viska ir nakvoti lauke be jokiu patogumu, nes tai man tas pats) O salygas paprasiau pakomentuoti del minetu aplinkybiu ty jei tai kazkam norisi pasivazineti is Vilniaus iki juros ir daryti kazka kas jiems atrodo kazkuom ir del to tai laikyti svarbiu kazkokiu renginiu, tai as paprasciausiai nepritariu tokiai koncepcijai, nes zmonems atvaziavusiems is toli tai irgi visisikai px ir jie vaziuoja del to kad atvaziuot ir pabut kartu.Ir jei jus is Lietuvos istroske kazkur istrukt is namu tai istrukite ir vaziuokite prie juros patys sau vieni ir dziaukites tuom atskirai ir nemaisykite su tuom, kad zmones atvaziuoja is toli ,tam kad susimatytu su kitais atvaziavusiais is toli - pabendauti, pasidalinti savo kelioniu ispudziais, planais. Kas mazdaug supranta tas supras ka norejau pasakyt- kiti tegul pasako ka nores pasakyt.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 11:29 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Unfi tai kiek suprantu tu i Nida 6dieni keltis nenori? :mrgreen:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 11:39 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

Nenoreciau leistis i gylias diskusijas, bet.. Unfi, kiekvieno asmeninis reikalas, eit i pirti -neit, vaziuot sestedieni i Nida, ar pajury voliotis jei oras tai leis, miegot lovoj ar kopose... Ar apskritai, prisiryt penktadieni iki zemes graibymo ir tik sekmadieni prabust...
Musu reikalas pasiulyt kazka daugiau, nei tik gert nuo ryto iki vakaro. O ir ko noretu daugumas is atvaziuojanciu, as zinau.
Tai tiek

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 12:31 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Pabendraut visiems laiko uzteks:) Programa bus visiskai ne "dakarine":-)
Dalinti kaina i kategorijas pvz. "maistas, bet be alaus", "nakvyne, bet be maisto" ir pan galimybiu nera...
Unfi, zinau, kad megsti keliauti vienas, taciau sorry, i Nida vaziuosime ir kelsimes visi kartu kas nores. Tai yra irgi bendravimo forma - keliaujant.
Dar konkretesne informacija (kaina) bus, kai viska sudeliosime.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 14:10 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Super :D ! Manau,kad reikia dekot organizatoriams,kad rengia tokius renginius.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 16:51 
Atsijungęs

Taigi viskas gerai- norejau biskeli daugiau informacijos, tai ir parase Konstantinas su Hansu mazdaug kas kaip bus. Tiek tik tenorejau, Aciu. O aisku kiekvienas pats sau nusispres kaip ten elgsis.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 17:52 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

True!:)
O jeigu pas ka abejones del kainos, ta mes tikrai stengsimes daryt ne prabangai, o taupiai. Ir jokiu tikslu uzsidirbti ar pan. Pvz. pernai, jeigu pilnai viska suskaiciavus, tai gal net nedideliam minusiuke buvom. Tiesiog to niekas nedaro o mums norisi tokiu susitikimu.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 19:54 
Atsijungęs

Jeigu dar spėjau, pripieškite ir mane:
Alvis + RD03 Kybartai.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 30 Kov 2012, 20:24 
Atsijungęs

iki kada registracija?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Kov 2012, 15:38 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Registraija iki geguzes 18 d.:)
Bet jeigu turit galimybe - registruokites isanksto, nes kitaip sudarysite dideliu sunkumu organizatoriams...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Kov 2012, 15:41 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Alvis rašė:
Jeigu dar spėjau, pripieškite ir mane:
Alvis + RD03 Kybartai.

Spejai:) O + tai plius 1 ar ne?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 31 Kov 2012, 17:57 
Atsijungęs

Ne aš vienas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Bal 2012, 18:52 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Noreciau isgirsti konkrecia nuomone is organizatoriu del vakarieciu Afrikieciu. Kodel tai klausiu tuoj suprasite.
Esu uzsiregistraves Africa Twin Facebook svetaineje. Reguliariai ten pasirodo naujos mocu nuotraukos, truputeli yra ir komentaru, yra net afrikieciu is ivairiu saliu kelioniu nuorodos. Pvz butent is Facebook suzinojau, kad 2011metais, Turkijoje buvo AfricaTwin gerbeju suvaziavimas ir aisku buvo idetos ir foto is renginuko. Dalyviu skaiciumi Turkijos suvaziavimas negalejo priligti musu suvaziavimui. Idejau foto ir as i Facebook'a, tiek daug Africu vienoje vietoje nemate niekas. Privalejau pasigirti, privalejau parodyti, kad Lietuvoje verda motogyvenimas ir mes ne tik sugebame kurti ir nagrineti skandalus. Mes esame normalus zmones, kurie tiesiog gyvena ir sugeba vertinti gyvenima.
Siuo metu mokausi anglu kalba, nors ir sedziu per pamoka salia grazios merginos ir jos kojos pastoviai blasko mano demesi, bet isitikines, kad po kursu mano galvoje vistiek kas nors liks. Tai gi bandau po truputi rasyti ir skaityti angliskai. Stai vedu prie ko... AfricaTwin gerbejai klausia, kada sekanti karta pas mus Lietuvoje bus renginis?
Truputi papildomos info nuo saves apie vakarieciu poziuri i mus ir musu sali... Iki siuol vakarieciai ziuri atsargiai i Lietuva. Deje lietuviai emigrantai igyjo ne pacia geriausia reputacija, galite isivaizduoti ka galvoja vakarieciai kokioje atmosferoje mes gyvename, kaip pas mus yra pavojinga. Aisku tai nera taisykle. Kalbejausi budamas Swedijoje su vietiniu gyventoju, kuris mano laimei mokejo lenku kalba, tai gi jis sake, kad kai ju kaime pasirodo lietai vaziuojantis automobilis su lietuviskais valst. numeriais, tai ziurek vietiniai neberanda savo zoliapjuviu, dviraciu ir kitu vertybiu paliktu nuosavose kiemuose. Man nemalonu klausytis tokiu priekastu, bet tai yra realybe. Aisku, kad man yra ne tas pats, kad mes apie save suformavome tokia nuomone. Aisku, kad man norisi parodyti, kad mes esame visiskai normalus zmones.
Prisiminkite, kaip pries pora metu mes bijojome ikisti nosi i Rumunija ir kaip laisvai mes ten vaziuojame dabar. Kaip mes buvome gasdinti Rusija ir Moldova o Abchazijoje ir Gruzijoje reikejo baimintis banditu uz kiekvieno krumo. Dabar as zinau, kad tai yra netiesa, priesingai, po kelioniu turiu daug draugu o ne priesu.
Gal po tokios ilgos rasliavos suprasite mane, kodel man norisi matyti suvaziavime AfricaTwin gerbejus is vakaru. Nors giliai sieluoje isitikines, kad noriunciu atvaziuoti bus nedaug.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 01 Bal 2012, 23:02 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Saunu Algi, kad svieti uzsieniecius apie musu krasta :!: Labai butu idomu pamatyti kur tu idejes foto ir paskaityti atsiliepimus ;) Jei nesunku mestelk nuoroda. Aciu.

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Bal 2012, 00:07 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Labai truksta man anglu kalbos ziniu, del to ir jauciu dideli kalbos poreiki. Tiesiog isiziojes ziuriu kaip mano kolegos lengvai bendrauja angliskai su uzsenieciais. O dar kai tenka kalbeti mums nesuprantama kalba, tarkim Turkishkai ar Rumunishkai, tai kolegos pastumdavo tartis mane, aisku tai buvo daroma del juoko. Tai rasau del to, kad su uzsenieciais virtualishkai man bendrauti savarankiskai labai sunku, bet galiu pranesti, kad tarkim Dunse ir Kostia, taip pat pamete nuotrauku i mano nurodyta nuoroda. http://www.facebook.com/groups/2424285956/. Pasiziurekite gal net jau matytas nuotraukas ir komentarus. Musu forumeciu tarpe yra zmoniu puikiai suprantanciu anglu vokieciu ir kitas kalbas as cia kol kas esu bejegis.
Atvirksciai keliaudamas po kitas salis esu savo salies patriotas, kaip taisykle prisitvirtines trispalve tuo kartu save suvokiu lietuvos veidu ir savo elgesiu parodau tai aplinkiniams. Galu drasiai teigti, kad iki siuol Lietuvai gedos nepadariau o svetejiska missija atlieku garbingai.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Bal 2012, 02:07 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Jo, istikruju idomu ar kas atvyktu. :? Realiai, is artimesniu "vakarieciu" tai didele Afrikieciu bendruomene yra Lenkijoje. Manau, jiems iki musu "atminti" tikrai butu netoli, taciau ar mes to norime :?: ;)

IBA #53028

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 02 Bal 2012, 11:06 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Manau mums dar per anksti organizuoti tokio masto susitikimus... O ir orgamizavimas tada butu ne vieno ir ne dvieju zmoniu reikalas...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 03 Bal 2012, 14:11 
Atsijungęs
Moderator
Vartotojo avataras

O kodel tu taip, peranksti..? Nebuna peranksti!

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 335 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Kitas

Visos datos yra UTC + 4:30 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į: