Unfis rašė:
Is organizuojanciu gal galima gauti daugiau informacijos. Pirma kas per poilsio baze uzsakyta, kokios ten salygos. Iki kada galima registruotis? Kokia programa numatyta. Pasivazinejimai? Ar kiekvienas pats sau? Del ko klausiu. O del to, kad organizuojama keliu zmoniu ir informacijos gan mazai ir pvz as vaziuociau ten tik del pasibuvimo su atvykstanciais zmonemis, o paradai Palangoje nepykite man giliai px ir jei ten visas laikas bus sugaistas tokiems renginiams ir tik vakare susibegsime i kruva, tai mano sprendimas bus nevaziuoti. Taip, kad jei nesunku parasykite salygas, kas numatoma, iki kada registruotis ir jei nesunku kainas, nes tas irgi gana svarbu. Aciu
Oba. Pazistu gana gerai Unfi. Perskaiciau jo zinute ir susimasciau. Visi teiginiai ir klausimai jo yra visiskai teisingi. Visiskai teisingi jei jis butu tiesiog klientas, klientas kuris sumoka pinigus ir nori konkrecios pramogos uz savo babkes.
As renginuka suvokiu truputi kitaip. Imesiu truputi konkretikos. As asmeniskai busiu tiesiog elinis dalyvis ir visiskai neprisidesiu prie renginio organizavimo. Turiu nora nuvaziuoti i pajuri pasilabinti su kolegomis, palepinti save ir net padaryti sau pramoga. Aisku pilnai sumokesiu mokesti zinodamas , kad tai manes visiskai neiparegoja keltis su keltu ir vaziuoti i Nida ar kolona vaziuoti po Palanga, eiti i pirti ar valgyti vakariene, bet viso to visiskai netraktuoju, kad uz tai ir netureciau moketi. Uz bilieta sumoketi privalau, jei tik zadu vaziuoti i susitikima. Nuvazieves i vieta galiu daryti ka noriu, galiu vaziuoti i Nida, galiu ir nevaziuoti, galiu eiti i pirti, galiu ir neeiti i pirti. Galiu jei man ir keliems kolegoms saus i galva, tiesiog nuvaziuoti i Liepoja. Gal pasikartosiu, bet pranesiu, jog suvokiu save kaip laisva ir nepriklausoma suaugusi zmogu ir butent del to man patinka sudalyvauti ivairiuose renginiuose. Daug man teko festivalinti bunant su mocu ivairiuose vietuose ir kartais man nepavyksta paragauti visu patiekalu uz kuriuos bunu susimokejes, bet del to, nedarau tragedijos, tuo kartu mano tikslas buna tiesiog praleisti gerai laika o ne kuo daugiau gerumo gauti uz sumoketus pinigus. Ir kaip nebutu nuostabu, bet nei karto nenusivyles.
Mano galva organizatoriams tai yra didziulis galvos skausmas ir milziniska atsakomybe. O mums vartuotojams tai yra tik pramoga. Taip pinigai tai bus nemazi, bet braliukai pagalvokime del ko ir kam mes gyvemame.
Rushanas Africa
Gyvenimas grazus...